• Imprimeix

Taulell Central

Taulell Central

L’Àrea del Taulell Central està situada a la planta baixa i comprén la zona del taulell d’informació, la zona de les cartelleres d’activitats culturals i formatives i el plafó d’anuncis dels usuaris.

Els objectius de l’Àrea del Taulell Central són:

  • Oferir informació de qualitat sobre les instal·lacions, serveis i activitats que oferim, ja que és l’espai on l’usuari fa el seu primer contacte amb la Biblioteca.

  • Mantenir actualitzats i en bon estat els diferents expositors i cartelleres amb informació sobre activitats culturals a Lleida i província, impresos de la biblioteca i anuncis dels usuaris.

Serveis:

  • Informació general: el personal del taulell està a la disposició dels usuaris per atendre consultes generals sobre la biblioteca, normativa, ús d’ordinadors, xarxa wi-fi, etc.

  • Atenció telefònica a l’usuari: atenem telefònicament les consultes dels nostres usuaris relacionades amb el funcionament general de la biblioteca i tràmits (renovacions i reserves).

  • Préstecs i renovació de documents: els préstecs es realitzen de manera centralitzada des del taulell central. La política de préstec estableix que cada usuari pot emportar-se a la vegada fins a 5 DVD, 5 CD/CD-ROM, 5 revistes i 15 llibres durant 30 dies. Els usuaris poden renovar fins a dues vegades els documents prestats, sempre que aquests no tinguin reserva i no estiguin sobrepassats.

  • Recollida de documents reservats: la recollida de documents reservats se centralitza a la recepció / préstecs.

 

  • Retorns: els retorns es realitzen de manera centralitzada des del taulell central. Fora de l’horari de d’obertura de la biblioteca els usuaris poden retornar els documents a la bústia de devolucions 24h situada al lateral de la biblioteca.

  • Carnets: els carnets es realitzen de manera centralitzada des del taulell central. Per fer el carnet cal que els usuaris s’identifiquin amb un document vàlid i original (DNI, NIE, Passaport o carnet de conduir) i omplin la butlleta corresponent amb les seves dades. Els menors de 14 anys cal que vinguin acompanyats del pare, mare o tutor.

Bústia de suggeriments i reclamacions

A la recepció de la biblioteca hi ha la bústia on els usuaris poden deixar les butlletes amb suggeriments, propostes de millora i reclamacions.

 

Bústia de suggeriments

Informació relacionada

100% Recomanats

L'espai 100% RECOMANATS és un expositor amb propostes recomanades per les diferents àrees de la biblioteca.

Aquest espai situat a la zona de recepció té l’objectiu de donar a conèixer documents que, ja sigui per la temàtica, l’autor, l’edició o el contingut, l’equip de la biblioteca considera que tenen un especial interès i que val la pena recomanar, independentment del seu any de publicació.

Tots els documents es poden endur en préstec.

100% Recomanats

Informació cultural

En aquesta prestatgeria s'hi poden trobar els fulletons amb la informació cultural i de formació de la ciutat de Lleida i rodalies.

També hi podeu trobar informació sobre les activitats que gaudeixen dels avantatges amb el carnet.

Guies de lectura

En aquest aparador es poden trobar guies de lectura que elaborem des de la biblioteca de forma periòdica, per fer recomanacions de fons, celebracions d'efemèrides, etc. A l'aparador n'hi ha una selecció però podeu consultar i descarregar la resta des de la col·lecció digital

Guies de lectura

Informació relacionada

Cartelleres d’activitats culturals i formatives

En aquestes cartelleres s’hi pengen cartells d’activitats culturals i formatives de Lleida ciutat i rodalies. Les activitats culturals es pengen a la part dreta i les formatives a l’esquerra, tal com està degudament senyalitzat.

Els usuaris o empreses han d’entregar els cartells a recepció on se segellen i posteriorment es pengen. El temps màxim de permanència dels cartells és de 30 dies.

Plafó d’anuncis dels usuaris

En aquest plafó s’hi pengen els cartells dels usuaris amb anuncis, publicitat, reclams, etc.

Els usuaris han d’entregar els cartells a recepció, on se segellen i posteriorment es pengen. El temps màxim de permanència dels cartells és de 30 dies.

Data d'actualització:  06.10.2017