• Imprimeix

Visites guiades

La Biblioteca Pública de Lleida ofereix sessions de visites guiades a centres docents, col·lectius culturals i entitats socials de la ciutat i comarques que ho sol·licitin.

L'objectiu d'aquestes visites és donar a conèixer els serveis que ofereix la biblioteca i afavorir-ne el seu correcte ús, així com la promoció i el foment de l'hàbit de lectura.

Cada visita té una durada aproximada de 45 minuts i cal concertar-la prèviament omplint el formulari que trobareu en aquesta pàgina.

A partir de l'1 de setembre es podran fer sol·licituds de visites per al curs 2017-2018.

Data d'actualització:  03.08.2017
Els camps marcats amb * són obligatoris.

Formulari per a la sol·licitud de visites guiades a la biblioteca

Les sol·licituds de visites guiades per al curs 2017-2018 s'obriran a partir de l'1 de setembre de 2017.

Calendari de visites:

  • Dimecres, de 10 a 11 o d'11 a 12: ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.
  • Dijous, de 10 a 11 o d'11 a 12: Primària.
  • Divendres, de 10 a 11 o d'11 a 12: Llars d'infants i Cicle Infantil.
  • Dia i hora a convenir: Associacions i entitats.

Un cop enviat el formulari rebreu un correu electrònic de confirmació a l'adreça que heu facilitat. En breu la biblioteca es posarà en contacte amb el centre o institució per confirmar la visita.D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat anomenat Trameses d'informació i inscripcions del Gencat, la finalitat del qual és gestionar i trametre la informació que el ciutadà ha requerit.

L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.