• Imprimeix

Visites guiades

La Biblioteca Pública de Lleida ofereix sessions de visites guiades a centres docents, col·lectius culturals i entitats socials de la ciutat i comarques que ho sol·licitin.

L'objectiu d'aquestes visites és donar a conèixer els serveis que ofereix la biblioteca i afavorir-ne el seu correcte ús, així com la promoció i el foment de l'hàbit de lectura.

Cada visita té una durada aproximada de 45 minuts i cal concertar-la prèviament omplint el formulari que trobareu en aquesta pàgina.

A partir de l'1 de setembre de 2018 es podran fer sol·licituds de visites per al curs 2018-2019.

Data d'actualització:  29.05.2018
Els camps marcats amb * són obligatoris.

Formulari per a la sol·licitud de visites guiades a la biblioteca

Les sol·licituds de visites guiades per al curs 2018-2019 s'obriran a partir de l'1 de setembre de 2018.

Calendari de visites:

  • Dimecres, de 10 a 11 o d'11 a 12: ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.
  • Dijous, de 10 a 11 o d'11 a 12: Primària.
  • Divendres, de 10 a 11 o d'11 a 12: Llars d'infants i Cicle Infantil.
  • Dia i hora a convenir: Associacions i entitats.

Un cop enviat el formulari rebreu un correu electrònic de confirmació a l'adreça que heu facilitat. En breu la biblioteca es posarà en contacte amb el centre o institució per confirmar la visita.FORMULARI VISITES GUIADES BIBLIOTECA
Trameses d'informació i inscripcions del Gencat
Informació bàsica sobre protecció de dades Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions del gencat"
Responsable del tractament: Direcció General d'Atenció Ciutadana. Departament de la Presidència.
Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos.
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Presidència: http://presidencia.gencat.cat/ca/el_departament/proteccio-dades/drets-de-les-persones-interessades.
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament a: http://presidencia.gencat.cat/ca/detalls/Article/Trameses-dinformacio-i-inscripcions-del-Gencat del tractament.

 

Informació bàsica sobre protecció de dades.
Identificació del tractament: “Sistema de Gestió Bibliotecària”.
Responsable del tractament: Departament de Cultura.
Finalitat del tractament: Gestió dels serveis que es presten als usuaris de les biblioteques públiques, tramesa d’informació relacionada amb serveis i productes culturals i gestió de concursos i sortejos relacionats.
Legitimació: Quan ens doneu el vostre consentiment. El podeu retirar en qualsevol moment.
Compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament d’acord amb la Llei 4/1993, de 18 de març del sistema bibliotecari de Catalunya i el Decret 124/1999, de 4 de maig, sobre els serveis i el personal del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.
Destinataris: No cedirem les dades personals a tercers.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Per exercir aquests drets, heu d'adreçar un escrit al Servei de Biblioteques del Departament de Cultura per correu postal (Plaça Salvador Segui 1-9, 08001 Barcelona) o correu electrònic (adreçat a biblioteques@gencat.cat signat electrònicament amb DNI electrònic o certificat digital reconegut).
Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Departament de Cultura: http://cultura.gencat.cat/ca/departament/proteccio-dades/.