• Imprimeix

Avantatges a l'Auditori Enric Granados amb el Carnet de la Biblioteca

Més avantatges amb el carnet de la biblioteca

06/03/2018 12:03
logo auditori

L'Auditori Municipal Enric Granados ofereix diversos descomptes en el preu de l'entrada als socis de la Biblioteca que presentin el carnet al moment de comprar les entrades.

Per poder gaudir dels descomptes, cal comprar les entrades anticipadament a la taquilla de l'Auditori de dilluns a divendres, de 17:30 a 20:30 h i dues hores abans de cada concert.

Promoció especial de 3 concerts.
AQUESTA TEMPORADA GAUDEIX DE LA MILLOR MÚSICA AMB GRANS ORQUESTRES!
L'Auditori t'ofereix tres concerts a un preu molt interessant!

  • Dijous 15 de març, 20.30 h. Bolero de Ravel.
  • Diumenge 15 d’abril, 19 h. L'Alessandro Amante.
  • Divendres 20 d’abril, 20 h. Shéhérazade. 1001 nits màgiques amb l’OBC.

Entrades per als 3 concerts: 40 €.
Entrades per a 2 concerts: 30 €.

Venda d'entrades a la taquilla de l'Auditori de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h.

 

Programació de concerts

Dijous, 8 de març 2018, 20.30 h
Pauline i Clara
Marta Bonet, soprano, Imma Trepat, piano
Aquest concert és una aproximació musical i contextual al llegat compositiu de Pauline Viardot i Clara Schumann. Per tal de comprendre plenament el significat de l’obra d’aquestes artistes, la Marta Bonet i l’Imma Trepat interpretaran el seu repertori en un format diferent al recital estàndard. Inspirant-se en les soirées musicales del s. XIX, han dissenyat una sèrie de diàlegs i explicacions que aproparan el públic a un repertori que va escriure’s fa molts anys i en llengua estrangera. L’objectiu és viure les cançons de Viardot i Schumann tal i com van ser concebudes, en un clima càlid que trenca les parets que solen alçar-se davant l’escenari.
Preu: 11 € / Amb el carnet de la biblioteca: 9 €

Diumenge, 11 de març 2018 19 h
L’OJC canta amb Toldrà i Ferrer
Fitxa artística: Júlia Farrés-Llongueras, soprano; Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida; Roger Padullés, tenor; Alfons Reverté, director
La música catalana del s. XX té noms propis molt significatius, alguns instal·lats en el propi país i d’altres desplaçats a l’estranger per circumstàncies històriques diverses. Entre els primers, trobem Eduard Toldrà i Rafael Ferrer, tots dos caracteritzats per una fina sensibilitat hereva de la gran tradició i influència francesa de la qual la música catalana n’és deutora, i que en aquest programa hem volgut reflectir.
Ma mère l’Oye, M. Ravel
Cançons, E. Toldrà
Foixanes, R. Ferrer
Petite Suite, C. Debussy
Preu: 13 € / Amb el carnet de la biblioteca: 11 € / Amics OJC: 7 €

Dijous, 15 de març de 2018, 20:30 h
Bolero de Ravel. Orquestra Simfònica del Vallès
Per als qui creuen que hi ha més d'una música possible. Per una banda, Ravel, ancestre del minimalisme, amb el seu Concert per a piano en Sol major amb el The Piano cinematogràfic de Michael Nyman, i, per l'altra, el Bolero amb el Foxtrot per a orquestra de John Adams.
Preu: 20 € / Amb el carnet de la biblioteca: 15 €

Dissabte, 17 de març de 2018, 20 h
Noves veus de la música coral catalana
El Cor de Cambra convida Josep Vila i estrena Feliu Gasull.
Olvido Lanza, violí; Feliu Gasull guitarra; Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados de Lleida (Xavier Puig, director), Josep Vila Casañas, director convidat
El Cor de Cambra de l’Auditori convida dues personalitats musicals de primer ordre en el panorama musical català, per a fer un treball específicament coral i per cultivar, un cop més, el repertori d’autors catalans actuals.
Preu: 13 € / Amb el carnet de la Biblioteca Pública de Lleida: 11 €

Divendres, 23 de març 2018, 20.30 h
Guzmán i Smetana: la música tradicional com a font d'inspiració
Quartet Teixidor. Violí: Irantzu Zuasti; Violí: Joan Marsol; Viola: Jordi Armengol; Violoncel: Xavier Roig.
El Quartet Teixidor vol recordar el professor i amic Josep Lluís Guzmán tocant totes les composicions que va escriure per a quartet de corda, algunes mai interpretades en públic. A la segona part, una obra impressionant on el compositor txec Bedrich Smetana fa un repàs de la seva vida: els anys de joventut, el primer amor, l’entusiasme per la música popular i l’inexorable i cruel avanç de la seva sordesa.
Preu: 11 € / Amb el carnet de la Biblioteca Pública de Lleida: 9 €

Divendres, 6 d’abril 2018, 20.30 h
Quatre Mons Sonors del Barroc al S.XX
Jordi Farran, piano.
Aquest concert proposa un itinerari del Barroc al segle XX a través de quatre grans obres per a piano. Bach, Beethoven, Rachmaninoff i Falla faran endinsar-nos en quatre universos musicals ben diferents, però connectats a la vegada.
Preu: 10 € / Amb el carnet de la Biblioteca Pública de Lleida: 8 €

Diumenge, 15 d’abril 2018, 19 h
Alessandro Amante.

Xavier Sabata, contratenor; Vespres d'Arnadí, orquestra barroca; Dani Espasa, clave i direcció.
'Alessandro Amante', un recital que dibuixa la figura d'Alexandre el Gran a través de les òperes que li van dedicar els primers 75 anys del S.XVIII. Viurem els seus viatges i les seves conquestes a través dels seus propis ulls i els dels seus acompanyants; celebrarem les seves victòries, els seus amors i les seves inseguretats gràcies a la música de G.F. Händel, L. Vinci, N. Porpora, F. Mancini, G. B. Ferrandini,... entre d’altres.
Preu: 20 € / Amb el carnet de la Biblioteca Pública de Lleida: 15 €

Divendres, 20 d’abril 2018, 20 h
Shéhérazade. 1001 nits màgiques amb l’OBC
Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya; Álvaro Albiach, director.
Gran part del concert està dedicat a la interpretació musical en base a textos literaris, encara que els compositors no desitjaven la relació amb la música descriptiva.
Preu: 26 € / Amb el carnet de la Biblioteca Pública de Lleida: 20 €

Dissabte, 28 d’abril 2018, 19 h
Fora de sèrie
La música de la petita pantalla
LleidArt Ensemble. Arranjaments: Jordi Nus.
Tots hem crescut amb bandes sonores que han marcat la nostra vida. Sèries televisives com Bola de Drac o Joc de Trons són només un petit tast del projecte musical Fora de sèrie del grup LleidArt Ensemble. En aquest concert reviurem els temes musicals més sonats de la petita pantalla des dels anys 80 fins a l’actualitat.
Preu: 13 € / Amb el carnet de la Biblioteca Pública de Lleida: 11 €

Dissabte, 5 de maig 2018, 20 h
Primavera romántica
Jove Orquestra de Ponent. Antonio Lajara, director.
Les tres obres que presentem estan caracteritzades per un llenguatge lliure i purament expressiu, característic del Romanticisme del segle XIX: La Ventafocs de Rossini, Pélleas et Melisandre de Gabriel Fauré i la simfonia núm.4 de Mendelssohn “Italiana”.
Preu: 10 € / Amb el carnet de la Biblioteca Pública de Lleida: 5 €

Diumenge, 6 de maig 2018, 19 h
Antologia del pasodoble
Banda Simfònica Unió Musical de Lleida. Esteve Espinosa, director.
El pasdoble és una dansa i alhora una forma musical, un gènere que estima i balla tothom però també, alhora, una font de coneixement sobre unes arrels musicals profundes perquè són col·lectives i ens hi reconeixem sense dificultat. La BSUMLleida en farà una bona pedagogia en aquest concert.
Entrada: 11 € / Amb el carnet de la Biblioteca Pública de Lleida: 7 €

Diumenge, 27 de maig 2018, 19 h
L’OJC amb Jean Sibelius i Georges Bizet
Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Alfons Reverté, director.
Amb aquest programa us proposem un concert de contrast entre la música del nord, de l’Europa del fred i la música del sud, de l’Europa del sol. Tot plegat representat pel compositor finlandès Jean Sibelius, de qui podrem escoltar la seva bellíssima versió de la historia d’amor de Pelléas et Mélisande i pel compositor francès Georges Bizet, de qui podrem gaudir de la seva lluminosa Simfonia Núm. 1.
Preu: 13 € / Amb el carnet de la Biblioteca Pública de Lleida: 11 € / Amics OJC: 7 €

Dissabte, 2 de juny de 2018, 20 h
Cançons Populars dels Pirineus
Anaïs Oliveras, soprano.
Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida.
Conjunt instrumental de música antiga. Santi Mirón, viola de gamba; Joan Izquierdo, flauta de bec; Rafael Bonavita, tiorba; Oriol Casadevall, violone; Marc Clos, percussions; Xavier Puig, direcció.
És un nou projecte de recuperació de la cançó popular pirinenca, a partir de la documentació de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya (1920-1936), encarregant-ne una reelaboració als millors compositors actuals per a cor i conjunt instrumental de música antiga. És una coproducció del Cor de Cambra de l’Auditori de Lleida i el Festival de Música Antiga dels Pirineus per tal de donar vida a les cançons populars dels nostres avant-passats i recuperar aquella tradició oral perduda. I també una invitació als compositors actuals a treballar en la temàtica popular.
Preu: 13 € / Amb el carnet de la Biblioteca Pública de Lleida: 11 €

Dijous, 7 de juny de 2018, 20.30 h
Llum, ombres i pregària
Quartet Teixidor. Violí: Irantzu Zuasti; Violí: Joan Marsol; Viola: Jordi Armengol; Violoncel: Xavier Roig; Viola: Núria Garcia Pastor.
Els sis quartets de Josep Teixidor són unes obres fonamentals per a entendre la implantació del gènere a Espanya a finals del segle XVIII. Hi utilitza procediments compositius dels grans mestres de l’època (Mozart, Haydn, Boccherini) buscant sempre un llenguatge propi. El resultat són uns quartets brillants i d’una gran originalitat, escrits en un estil personal ben reconeixible.
Preu: 11 € / Reduïda: 9 €

Dijous, 21 juny 2018, 20.30 h
Beethoven i Prokòfiev: del classicisme al neoclassicisme
Laia Terré, violoncel; Ramon Andreu, piano.
Així com la música del primer període de Beethoven s’emmarca en un període de consolidació de les formes de sonata, en les grans obres instrumentals de Prokòfiev és palesa la tendència a mantenir els mateixos principis formals del classicisme. D’altres compositors, com Stravinski, van optar en ocasions per un plantejament més radical, recreant fins i tot el llenguatge musical de finals del segle XVIII, com és el cas de la suite Pulcinella, en la qual es va basar el mateix Stravinski per a l’elaboració de la Suite Italienne.
Preu: 6 € / Amb el carnet de la Biblioteca Pública de Lleida: 4 €

Dissabte, 30 de juny de 2018 19 h
23è Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes
La gran final!
Orquestra Simfònica del Vallès; Ruben Gimeno, director.
Concerts per a piano i orquestra a càrrec dels tres finalistes, acompanyats per l'Orquestra Simfònica del Vallès.
Per primer cop en la seva història, el Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes organitza la prova final amb la participació d'una gran orquestra simfònica. Després d'una rigorosa selecció, els tres finalistes que arribin a aquesta prova hauran de lluitar entre ells per endur-se un primer premi que consisteix en 12.000 euros i la interpretació d’un concert amb orquestra al Palau de la Música Catalana i a l'Auditori Enric Granados. En aquesta final s'interpretaran tres dels més bells concerts escrits per a piano i orquestra de compositors com Beethoven, Chopin, Liszt, Mozart, Rakhmàninov, Ravel, Schumann o Txaikovski. També el públic podrà votar, i es farà el sorteig d'un premi molt especial entre aquelles persones que hi participin.
Preu: 12 € / Amb el carnet de la Biblioteca Pública de Lleida: 10 €

AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS

Pl. Mossèn Cinto Verdaguer s/n
25004 LLEIDA
T. 973 700 639 
a/e: auditori@paeria.cat
www.auditorienricgranados.cat

Nota: La Biblioteca Pública de Lleida no es fa responsable de possibles canvis o anul·lacions d'espectacles programats a l'Auditori Municipal Enric Granados. Es recomana consultar les cartelleres oficials de l'Auditori per tenir la informació actualitzada.
L'Auditori Municipal Enric Granados es reserva el dret de no fer promocions en els concerts externs.