• Imprimeix

Obrim les inscripcions per a un nou curs dels grups de lectura!

Ampliem l’oferta amb 2 grups temàtics nous

16/08/2018 14:08
inscripcions grups lectura

Els Grups de lectura són una activitat de tertúlia i debat al voltant d’un llibre amb l’objectiu de fomentar l’hàbit de la lectura, el gust per la conversa, i, a la vegada, oferir itineraris de lectura als participants. Any rere any és una de les activitats per a adults amb més èxit de la biblioteca.

Què cal per formar part d'un grup de lectura?
• Tenir carnet de la biblioteca.
• Inscriure's prèviament del 20 d'agost al 17 de setembre, a través del formulari web per a cada grup de lectura.
• Imprescindible aportar a la primera sessió un exemplar del títol que s'indica a cada grup i que passarà a formar part del fons de la biblioteca.
• La no assistència, sense justificar, a dues sessions comportarà la pèrdua de plaça.

El 20 d'agost de 2018 s'obriran les inscripcions al curs 2018-2019 dels grups de lectura i el termini per inscriure's finalitzarà el 17 de setembre. La biblioteca es posarà en contacte amb les persones interessades per confirmar o denegar la inscripció.

Les inscripcions es realitzen a través d'internet, mitjançant els formularis per a cada grup. No obstant això, també hi haurà butlletes d’inscripció a recepció en cas que no es pugui realitzar per internet. Es permetrà formar part de 2 grups de lectura per persona com a màxim.

Oferta de grups de lectura per al curs 2018-2019
Per al curs 2018-2019, la biblioteca ha programat un total de 12 grups de lectura de diferents temàtiques i ha incorporat 2 nous grups temàtics.